K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van papier, van verf, van textiel, van tekenen en schilderen, ik hou van dieren, van mode, van de natuur, van geschiedenis, van geografie, van boeken, van tijdschriften, van kunst, van originaliteit, hou ervan om sfeer te maken, van fotograferen, van cultuur, de onze en van andere culturen.

Ik ben aquarelliste, I am a watercolorist.
Ik maak vrij werk en schilder in opdracht.

vrijdag 4 september 2009

Pico bello

Vanmorgen ruzie gemaakt met de Sita. Eerst werd er gezegd dat men alsnog vandaag zou langskomen. Ik belde nog een keer om te vertellen waar het grofvuil precies ligt. Haar reactie was dat ze nu niet konden komen, want dat had ik moeten doorgeven. ik vond dat zo onredelijk, want waarom wordt er eerst gezegd dat ze langs komen en wanneer ik nogmaals bel om uit te leggen waar het ligt kan het niet meer? Het blijkt dat ze wel geweest zijn, maar het niet konden vinden. Mijn vraag was waarom ik dan een telefoon nummer moet vermelden bij de aanvraag. Klaarblijkelijk wordt het niet gebruikt wanneer de plek niet gevonden wordt..........Ik kreeg begrip voor mijn standpunt maar nee, ze komen niet eerder dan dinsdag...........We hebben alles weer terug gehaald omdat het geen gezicht is. Nu leggen we het maandag avond weer neer. Niet nog eens om 06.00 opstaan.

Later op de dag zijn we kasten gaan opschonen. Kleding nagekeken op wat we willen houden en wat weg kan. Kastpapier gebruikt, een nieuw zeil onderin, alles ziet er nu pico bello uit.

1 opmerking:

Anoniem zei

Pfffffffffffffffffff wat een ellende, zet het maar vanavond buiten. Ik doe het ook altijd de dag van tevoren. Waar moet je het trouwens neerzetten? Voor de deur kan niet. kus Tineke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.