K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van tekenen en schilderen, ik hou van fotograferen, van lezen, van wandelen en van nog zoveel meer.........

Je kunt schilderijen of kaarten kopen.
Of, met plezier maak ik iets voor je.

donderdag 19 november 2009

Volgers.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik me vandaag beter voel. Ik moet heel regelmatig pijnstillers innemen dan gaat het het beste. Wat een lieve reacties kreeg ik op het stukje van gisteren!
En ik heb er ineens nog twee volgers bij.
Dat is zo raar, wanneer je met een weblog bezig bent heb je geen idee of er mensen zijn die het bekijken. Ik ben dit begonnen omdat ik het als een soort dagboek zag. Ik vertelde er over aan sommige vrienden, en dat zij er af en toe naar keken, dat wist ik. Al bloggend ben ik heel veel mooie en interessante weblogs tegengekomen. Sommige zet ik vast en kijk er regelmatig naar, naar sommige zelfs veel, dan ben ik benieuwd of er iets nieuws is neergezet. ik vind het inspirerend. Het systeem van volgers vind ik wel een beetje ENG, wanr ineens zie ik welke mensen dan meekijken. ENG, maar ook heel leuk. Want heb ik er nu ineens een Roemeense volger bij? Ik moet het allemaal eens op mijn gemak bekijken. Wel lees ik op zijn blog over de rotskerken van Lalibela  http://bejeus-blogspotcom.blogspot.com/. Wat een prachtige kerk. Ik hoop meer van dit soort kennis te weten te komen op dit blog. Nooit eerder van gehoord.
En http://frajobo.blogspot.com/ heb ik toevallig gisteren gevonden. Wat leuk die vallende sneeuwvlokjes op de achtergrond. Geen idee hoe je dat gedaan hebt, maar mooi is het. Ik ga dit blog zeker volgen. Ik kwam hier ook voor het eerst het idee van een ""award"" tegen.
 http://anya-kareltje.blogspot.com/ is zo leuk. Een blog over poes Kareltje. Ik heb er al vaak met plezier over gesurfd.
http://spijkerbed.blogspot.com/ volg ik al een poosje. Heel open en ontroerend, wijs, stekelig, boos, grappig. Een schilder en creatieveling die totaal anders schildert dan ik, maar dat is juist leerzaam.
http://hetgroenegezicht.blogspot.com//
een soort dagboek aan de hand van eigen foto's van de Blogger en citaten gekozen uit diverse tradities en strekkingen, zoals:
a-dvaita - alchemie - chassidisme - dzogchen - gnosis - hermetisme - kabbalah - mystiek - non-dualiteit - poëzie -soefisme - tao - vedanta - zen .
En Tinus, Henny en Nathalie zijn mijn lieve ""volgende"" vriendinnen zonder weblog.


Ik heb leuke volgers vind ik. En ik ga zeker regelmatig op jullie weblogs rondkijken.

1 opmerking:

will-Art zei

Dank je wel, Geri

Renaat, volger

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.