donderdag 19 november 2009

Er zijn toch nog bloemen.


Ik heb zonet even een kort wandelingetje gemaakt. Kale bomen, ja, ze zijn er weer. Hier en daar nog bomen met bladeren, maar ook kleine bloemen naast de felrode bessen. De roze ken ik hoewel ik de naam vergeten  ben, maar de gele en witte, geen idee.....

3 opmerkingen:

  1. Dag Geri,

    Geweldig mooi je sprankelende bloemen collage. Inderdaad is er nog volop kleur te vinden in de vorm van bloemenpracht. Naast de geweldig mooie nuances van kleuren die de bomen ons in deze tijd laten zien. De roze trosjes links onder op jou collage, dat is een "Skimmia" en het rode besjes struikje rechts onder, is een "Gaultheria" een lieflijk plantje met zjn mooie rode besjes. Voordat de besjes komen bloeit het struikje eerts nog met kleine witte bloemetjes. De andere twee herken ik wel, maar weet even niet hoe ze heten. Hier bij mij staat ook nog van alles in bloei, eigenlijk ongelooflijk zo richting december. Kan daar enorm van genieten, en vooral zo samen met de vele soorten vogels die in mijn tuin rondfladderen. Heb even genoten van je mooie collage.

    Groetejs Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog even goed gekeken maar de Gaultheria, dat dacht ik in eerste instantie, is als ik goed kijk een Vuurdoorn. Nou ja, wat maakt het uit beide zijn heel mooi.

    groetjes Josephine

    BeantwoordenVerwijderen

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015