woensdag 1 september 2010

Reactie




Ja, het gaat inderdaad om het blog van Tineke.

Zij heeft mij gemaild wat er gebeurd is.
Ik heb haar gevraagd of wij iets kunnen doen.
Maar daar heeft ze niet op geantwoord.
Ik vind het erg, omdat ik van haar blog genoot.
 Ik hoop dat ze terugkomt.
 
Ik vraag me af, wat de beste reactie is,
 wanneer je je voelt aangevallen op internet?

6 opmerkingen:

  1. Modereren is eigenlijk wel aan te bevelen, als zou het maar zijn dat mensen,via je weblog, ook elkaar niet kunnen gaan kwetsen als je er even niet bent. En verder heb ik geleerd om er uiteindelijk toch afstand van te nemen, zelfs al wordt het (bij mij het geval geweest) tot een vorm van stalken!
    Ik zou er nooit voor wijken, maar irritant is het wel.
    Toch een groet met een welgemeende glimlach van mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Geri,

    Jammer dat er nu een blog is waar jij en andere zeer graag komen, en die er nu mee is gestopt door onhebbelijkheden van anderen.

    Je vraagt je af wat het beste is wanneer je harde reactie's krijgt. Het is natuurlijk bijzonder vervelend als zoiets gebeurt, lees het wel eens meer zo hier en daar. Maar ik denk dat het beste is om daar totaal niet op in te gaan en je er zeker niet door te laten intimideren. Er zijn altijd mensen die hun ongenoegen zo nodig moeten projecteren op iemand anders. het is louter jalouzie naar mijn idee, en ze scheppen er genoegen in als ienmand daardoor in de war raakt. Begrijpen doe ik dit soort gedrag totaal niet natuurlijk. Gewoon de berichten verwijderen, en als ze modereren inschalkelt, [weet niet of ze dat zo heeft staan] dan hoeft ze ze ook niet te plaatsen. Voor haar zelf blijft het dan erg vervelend om ze te ontvangen maar ze zou eventueel haar blog een andere naam kunnen geven. En bij haar instellingen het niet openbaar voor Gooole zoektochten maken.
    Hoop van harte dat ze er weer nee door zal gaan, het zou toch te gek zijn dat je een fijne hobby door een of andere vervelende gast zou moeten opgeven.

    Fijne dag,
    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben het van harte met vorige schrijvers eens. Waarom zou je een leuke hobby laten verpesten door een of andere mafkees die zijn of haar ongenoegen op deze manier ten toon spreidt? Dat hoef je je toch niet persoonlijk aan te trekken? Het zegt meer over degene die zo reageert dan over jou of jouw blog.
    Ik hoop inderdaad dat we snel iets van haar horen want ik vind het zo jammer dat we haar niet kunnen zeggen dat ze toch vooral door moet gaan!
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lieve reacties, pfft, hartverwarmend. Dankzij jullie support heb ik besloten door te gaan met bloggen. Ik ben op het moment een nieuw blog aan het maken. Een blog waar ik zal proberen dezelfde sfeer neer te zetten als op bij a story.. maar, misschien wat minder naief en openhartig :-) Ook ga ik modereren (dank je walter voor de tip). Zodra het blog klaar is zal ik me bij jullie melden, oké? Knuffel voor jullie allemaal. Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lieve reacties, pfft, hartverwarmend. Dankzij jullie support heb ik besloten door te gaan met bloggen. Ik ben op het moment een nieuw blog aan het maken. Een blog waar ik zal proberen dezelfde sfeer neer te zetten als op bij a story.. maar, misschien wat minder naief en openhartig :-) Ook ga ik modereren (dank je walter voor de tip). Zodra het blog klaar is zal ik me bij jullie melden, oké? Knuffel voor jullie allemaal. Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015