K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van tekenen en schilderen, ik hou van fotograferen, van lezen, van wandelen en van nog zoveel meer.........

Je kunt schilderijen of kaarten kopen.
Of, met plezier maak ik iets voor je.

zondag 2 januari 2011

Hartverwarmend initiatief

Ik vind dit
een hartverwarmend initiatief
ik ga het volgen

 
Bouwers, helden, doordouwers, volhouders, zo zou je ze kunnen omschrijven. Mensen die inspireren. Meer dan 70 verslaggevers en correspondenten werken er belangeloos aan mee. De site is hun journalistiek cadeau aan Nederland.
Het is een poging om eens op een andere manier naar het nieuws te kijken. Het is geen 'goed nieuws'-initiatief, maar een poging om inspirerende mensen die de journalisten onderweg zijn tegengekomen de ruimte te geven in een tijd waarin we het gevoel hebben ten onder te gaan aan crises, strijd tegen het terrorisme, vervlakking en verhuftering.
Verhalen over mensen die niet aan de problemen ten onder gaan, maar die er, tegen de grote stroom in, iets aan proberen te doen.
Heersende cynisme
9/11 heeft de wereld in een ander perspectief geplaatst, waardoor we soms denken dat er geen beginnen aan meer is om iets voor elkaar te doen. One11 brengt een portret van de helden van deze tijd die zich niets gelegen laten liggen aan het heersende cynisme.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.

Populaire berichten