zaterdag 1 januari 2011

Mijn horoscoop

Neptunus begint in april 2011 de overstap te maken naar het teken Vissen en de Maagd begint langzaam maar zeker onder de invloed van zijn subtiele energie te staan. Plannen kunnen anders uitpakken dan je had gedacht, en er kunnen situaties ontstaan die je vermogen om alles rationeel aan te pakken, op de proef kunnen stellen. Neptunus wil je eigenlijk leren om het rationele enigszins los te laten en een nieuwe, meer meditatieve instelling aan te nemen. Neptunus maakt sensitief en nogal dromerig – zodat je makkelijk dingen kunt vergeten. Je zult misschien merken dat je een toenemende behoefte hebt aan zowel rust als ruimte. Neptunus heeft ook met louteringsprocessen te maken, en met het op je in laten werken van gebeurtenissen. Daarnaast heeft Neptunus ook met fantasie, ‘glamour’ en ‘fame’ te maken.
Je heerser Mercurius stipt een aantal belangrijke gebieden aan in 2011.  Wacht met het tekenen van een contract tot na 23 april. Het is ook mogelijk dat je een verborgen talent in jezelf ontdekt of dat je bepaalde weerstand in jezelf moet overwinnen. Tussen 24 november en 14 december kan een situatie thuis veel aandacht vragen.  Het is beter te wachten met het tekenen van contracten tot na 14 december.
Vanaf begin juli neemt je behoefte aan deel te nemen aan kunst, cultuur en uitgaan toe. Je eigen creativiteit is ook op zijn hoogst in juli – je hebt veel ideeĆ«n en anderen staan open voor je plannen en inzichten. Kinderen kunnen nu ook een bron van geluk of inspiratie zijn.
Voor de Maagd in 2011 staan verre reizen ook op de agenda. Je kiest graag voor een spirituele of filosofische, bestemming. Dit jaar zie je reizen als een soort leerproces. Je wilt ervaringen opdoen waar je wijzer van wordt.
overgenomen van astrologie.blogo.nl/

1 opmerking:

  1. Dag Geri.
    Je heet net zo als een oud collega van mij. Leuk die naam weer tegen te komen. Je bent waarschijnlijk een ander. Maar je aquarellen liegen er niet om. Heel mooi!
    Ik ben ook een maagd en ik heb genoten van mijn toekomst voor zover het zo zal worden.
    Bedankt voor je reactie dag dag

    BeantwoordenVerwijderen

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015