K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van papier, van verf, van textiel, van tekenen en schilderen, ik hou van dieren, van mode, van de natuur, van geschiedenis, van geografie, van boeken, van tijdschriften, van kunst, van originaliteit, hou ervan om sfeer te maken, van fotograferen, van cultuur, de onze en van andere culturen.

Ik ben aquarelliste, I am a watercolorist.
Ik maak vrij werk en schilder in opdracht.

woensdag 4 mei 2011

Vogeltjes webcams

1 opmerking:

"Création" zei

Ja , mooi is dat Geri, ik heb dat al eens eerder gezien en kijk ook regelmatig, zo mooi te zien hoe iedere vogel dat weer op zijn eiegen speciale wijze voor elkaar krijgt allemaal, wat is de natuur toch mooi hé.

Zag op mijn site dat je een boekje over de natuur wil kopen. Zelf heb ik al heel lang een SUPER mooi boekje waar werkelijk van alles in beschreven staat over Bloemen, Bomen, Vissen, Insekten, Paddestoelen, Vogels, Zoogdieren en alles wat je maar onderweg tegen kan komen.

Mijn boekje is uit 1989, maar ongetwijfeld zijn er nadien nog velen drukken uitgegeven.

Het heet:
Dieren en plantengids voor onderweg
Familie- Natuurgids.
Uitgverij Thieme uit Baarn
ISNB 90-5210-044-6
Echt een aanrader!

Wat je schreef over dat je wel ieder bloempje kent maar de naam vaak niet weet, herken ik erg goed, maar dan op het gebied van muziek. Ik speel gitaar en vroeger ook viool, voor beide instrumenten kan ik alle studiestukken zo van bladmuziek lezen en spelen, maar vraag me niet of het in A, Cis of Bes staat want daar snap ik helemaal niks van. Bij mij gaat het om gevoel en gehoor. Wel lastig natuurlijk als je met anderen samen muziek gaat maken, want als iemand roept we beginnen in C bijvoorbeeld dan heb ik duidelijk een probleem.

Hoop dat je iets aan mijn boek tip zult hebben.

Fijne dag nog verder,
lieve groetjes

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.