woensdag 4 mei 2011

Vogeltjes webcams

1 opmerking:

  1. Ja , mooi is dat Geri, ik heb dat al eens eerder gezien en kijk ook regelmatig, zo mooi te zien hoe iedere vogel dat weer op zijn eiegen speciale wijze voor elkaar krijgt allemaal, wat is de natuur toch mooi hé.

    Zag op mijn site dat je een boekje over de natuur wil kopen. Zelf heb ik al heel lang een SUPER mooi boekje waar werkelijk van alles in beschreven staat over Bloemen, Bomen, Vissen, Insekten, Paddestoelen, Vogels, Zoogdieren en alles wat je maar onderweg tegen kan komen.

    Mijn boekje is uit 1989, maar ongetwijfeld zijn er nadien nog velen drukken uitgegeven.

    Het heet:
    Dieren en plantengids voor onderweg
    Familie- Natuurgids.
    Uitgverij Thieme uit Baarn
    ISNB 90-5210-044-6
    Echt een aanrader!

    Wat je schreef over dat je wel ieder bloempje kent maar de naam vaak niet weet, herken ik erg goed, maar dan op het gebied van muziek. Ik speel gitaar en vroeger ook viool, voor beide instrumenten kan ik alle studiestukken zo van bladmuziek lezen en spelen, maar vraag me niet of het in A, Cis of Bes staat want daar snap ik helemaal niks van. Bij mij gaat het om gevoel en gehoor. Wel lastig natuurlijk als je met anderen samen muziek gaat maken, want als iemand roept we beginnen in C bijvoorbeeld dan heb ik duidelijk een probleem.

    Hoop dat je iets aan mijn boek tip zult hebben.

    Fijne dag nog verder,
    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015