K L E U R R I J K

GERI MEFTAH ART
Op dit blog vertel ik over de dingen die mij bezig houden. Schilderen, tekenen, lezen, fotograferen.

zaterdag 8 november 2014

Wel of niet een gebruiksaanwijzing lezen.

Gisteren heb ik de hele dag een eenzijdige hoofdpijn gehad, heel vervelend. Vroeger heb ik regelmatig migraine gehad. Regelmatig in de zin van 2 keer per jaar, vooral wanneer ik me heel druk had gemaakt met veel mensen om me heen. Dus had ik het gelukkig niet zo vaak als ik wel eens van andere mensen hoorde. Het was dan een klassieke migraine aanval met lichtflitsen en een ontzettende misselijkheid. Maar meestal was het na enkele uren over.

De hoofdpijn van gisteren duurde de hele dag en ik was niet misselijk . Ik vind het heel vreemd, want ik heb nooit meer hoofdpijn. Het enige dat ik kan bedenken is dat ik al een paar dagen mijn hoge bloeddruk medicijnen ben vergeten in te nemen. Dat ik het vergeet komt omdat ik ze eigenlijk niet meer wil innemen. Drie jaar geleden werd ik ziek van het werk. De Arbo arts zei, je bent niet ziek, je bent boos en dat kwam dichter bij de waarheid. Wel werd er hoge bloeddruk geconstateerd. Vandaar dat ik die medicijnen kreeg. Nu ben ik al 2 jaar met pensioen en bij de laatste meting was de bloeddruk helemaal goed. Maar ik moet toch de medicijnen blijven slikken. En nu ben ik ze aan het vergeten. Ik loop met de vraag rond ""wil/ moet ik het nog wel slikken?" Vandaag heb ik zelf een bloeddrukmeter gekocht. Ik dacht, ik stop met slikken en kijk wat er gebeurd. Gaat de bloeddruk weer omhoog dan begin ik weer met de medicijnen.

Zonet hebben mijn man en ik geëxperimenteerd. Ik ben zo'n type die geen geduld heeft om de gebruiksaanwijzing te lezen, mijn man is het tegenovergestelde. Ik wilde het echter direct proberen. Mijn man heeft mijn arm fijngeknepen, au, au, au. Niet zo'n goed idee dus eerst maar eens de gebruiksaanwijzing lezen. STRAKS.......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.

Populaire berichten