K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van tekenen en schilderen, ik hou van fotograferen, van lezen, van wandelen en van nog zoveel meer.........

Je kunt schilderijen of kaarten kopen.
Of, met plezier maak ik iets voor je.

donderdag 20 augustus 2015

Een wandeling en plannen voor de toekomst.

Deze stoere bink kwam ik ondertussen tegen
Het zonnetje schijnt ondertussen weer. Gisteren maakte ik een wandeling in de buurt. Ik liep door een klein veld wat onlangs is aangelegd met wilde bloemen. Zo op het eerste gezicht lijkt het lelijk en rommelig. Maar wanneer ik beter kijk zie ik en mooie bloemen en een heleboel insecten. Een vrouw die me zag fotograferen, zegt in het voorbijgaan; "" Mooi he?"". Ik keek op en zag haar vriendelijke gezicht. Ik startte een praatje. Ze gaf me al de namen van de bloemen die we zagen en dat vind ik zo knap. Ik weet er letterlijk geen 1. Ik heb me daarom voorgenomen een boek te gaan zoeken die ik in mijn tas kan doen en waar ik plantensoorten in kan opzoeken.


Ik kreeg 2 leuke reacties op mijn ontboezeming dat ik graag meer wil verkopen.  1 reactie kwam van Hedy. Zij maakte me enthousiast voor het zelf meer actief benaderen van bijvoorbeeld babywinkels.
Vanmorgen ging ik aan de slag met haar idee. Ik maakte een lijst van winkels en bedrijven waar ik zou willen hangen of waar ik iets mee zou willen en ik maakte een ""verkoopplan"" Het staat nog helemaal in de kinderschoenen, want ik vind dit toch ENG. De andere bemoediging kwam van Lilian. Leuk wanneer iemand reageert die dit nooit eerder deed. Ze maakt zelf heel mooie pentekeningen.

Ik maakte ook weer een nieuwe babykaart

 Hier nog wat van de foto's die ik maakte tijdens mijn wandeling
Ik vind het zo leuk om bloemen en insecten te fotograferen

3 opmerkingen:

sea4all zei

Geri wat een leuk bericht! :-) We delen dezelfde liefde, fotograferen van bloemen, planten, insecten en meer. Natuur, het biedt zoveel aan plezier, troost, verwondering. Verder vond ik jouw idee van het boek in de tas ook super leuk! Gisteren liep ik met twee dierbaren in een laan. Vele verschillende bomen schonken ons plezier van hun aanwezigheid. Ik houd van bomen. Beste vrienden. We vroegen ons af welk type bomen we zagen en kwamen niet veel verder dan : Eik, Plataan... Daarmee hield onze kennis op. Ik dacht daar ter plekke: Aan dit gebrek aan kennis kan ik wat doen. Een bomenboekje, maar bij voorkeur wel eenvoudig en handzaam. En nu lees ik jouw bericht. LEUK!!!

Petra zei

van vroeger heb ik gelukkig wel wat plantenbakken geleerd en een wandeling met een groep wekelijks waarbij vaak een gids aanwezig was, maakt dat ik er wel iets van weet. Mijn boomspiegel werd laatst bekeken door een buurtbewoonster, ik had haar nog nooit gezien. We hadden een leuk gesprek en even later liet Zij haar tuin zien en vertelde zij over het kweken van groenten en fruit. Ik was enthousiast over haar druivenplant. Nu gaat zij een stek maken voor mij...dat is toch Superlief...en leuk dat ik iets van haar kon leren. De Boomspiegel ondér gaat binnenkort een verandering..en helemaal nu ik luisterde naar haar tips over het verzorgen en kweken van planten...:-)

Martine zei

Wat een goed idee Geri dat je het plan opgenomen hebt om meer te willen verkopen. Aquarelleren is je passie en dan is het natuurlijk heel fijn als je je werken ook kunt verkopen.
Ik vind je werk heel mooi, dat weet je omdat ik wel eens een kaartje van je gekocht heb bij de geboorte van een baby in mijn buurt. Er worden momenteel niet zoveel kindjes in mijn buurt geboren maar..........wie weet!
Je hebt een goed plan en ik wens je heel veel succes daarbij.

Lieve groetjes

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.