K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van papier, van verf, van textiel, van tekenen en schilderen, ik hou van dieren, van mode, van de natuur, van geschiedenis, van geografie, van boeken, van tijdschriften, van kunst, van originaliteit, hou ervan om sfeer te maken, van fotograferen, van cultuur, de onze en van andere culturen.

Ik ben aquarelliste, I am a watercolorist.
Ik maak vrij werk en schilder in opdracht.

zaterdag 7 mei 2011

LovelyVandaag heb ik ""Lovely"" gekocht, een parfum, waarvan ik het fimpje altijd mooi vond. Ik ben niet zo dol op parfum, vaak vind ik het in het begin wel lekker. Maar soms word ik er na verloop van tijd bijna misselijk van en begin ik het af te boenen.

Ik ken 1 uitzondering, een parfum wat mijn man  voor mij uitzocht, ""Poem"" van Lancome, dat vind ik een heerlijk parfum. Dat is het enige parfum wat ik opdoe.

Vandaag zag ik "Lovely" in de winkel, spotgoedkoop. Eigenlijk schokkend spotgoedkoop, want daar is het te mooi, en naar nu blijkt ook te lekker voor. Ik ben op zoek gegaan naar wat er eigenlijk in zit.
Lovely is described as “a “silky white amber” and has notes of mandarin, bergamot, rosewood, lavender, apple martini, patchouli, paper whites, orchid, cedar, white amber, musk and woods.  
Ik vind het heerlijk, lekker fris en het blijft ook heerlijk. Ik heb het nu een paar uur op, en het ruikt nog steeds lekker.

1 opmerking:

Walter zei

Heb effe m'n neus tegen het scherm gedrukt en ik moet zeggen;
Het is goed te doen! ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.