vrijdag 13 mei 2022

Verjaardag en voorbereidingen.


 We vierden de verjaardag van Salem
Ik bakte een Swiss Roll
De foto maakte ik op een moment dat het donker werd in de kamer
Het effect is wazig
Of niet, zie ik het alleen zo?
Na de behandeling in het ziekenhuis ga ik al mijn foto's nog eens bekijken 😊

Cadeautjes


In de dozen schilderdoeken


RODE ROZEN


Ik maakte ook een boekje voor hem
Foto's komen later

Vandaag ben ik me gaan voorbereiden op de behandeling in het ziekenhuis van a.s. dinsdag. Ik kreeg een brief per post en 2 e-mails. Mij wordt gevraagd om Mijn.... te bekijken, website van het ziekenhuis en te zien wat daar klaar gezet is. Ik vul wat lijsten in die er volgens mij niet toe doen. Maar goed, toch maar gedaan. Zie dan de vraag of ik in het Landelijk Schakelpunt zit. Geen idee. Zei ik ooit niet eens "ja" toen de apotheek ernaar vroeg. Uiteindelijk blijkt dat ikzelf op internet kan zien of ik er wel of niet in zit. 

Dan bedenk ik me, heb ik wel genoeg geld op mijn OV kaart" Ook hier blijkt dat je dit op internet kunt nakijken. Maar dan de OV kaart van Salem. Voor hem regelde ik indertijd dat zodra het geld op is er automatisch geld op de kaart bijkomt. Nu krijgen we een berichtje dat er 0 op staat. 0????? Een klein blokje ernaast vertelt dat wanneer je een nieuwe kaart hebt gehad het pas geactiveerd word bij de eerste keer instappen. Zijn kaart is inderdaad nog lang geldig. Nieuw gehad? We kunnen het ons niet meer herinneren. 

We beslissen daarom op zondag een proefritje te gaan maken. Ik dacht eigenlijk dat ik dinsdag de stap zou nemen uit de corona-coma periode, maar nu 2 dagen eerder. Op zich heb ik er hartstikke veel zin in. Langzaam aan weer dingen gaan doen. Ik hoop alleen dat de behandeling goed zal verlopen.

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015