woensdag 13 augustus 2014

Weggooien, het blijft moeilijk.

Ik ben nog steeds blij met mijn nieuwe bureau. Vandaag en gisteren ben ik doorgegaan met reorganiseren. Zo staan veel van mijn bureauspullen nu in een trolley met wieltjes, super handig.

De bedoeling is verder dat de zolder leeg komt en geschilderd wordt en nieuwe vloer-bedekking krijgt, Ik heb al veel wegge-gooid, maar het lijkt niet leeg te komen. Wel heb ik nu ook echt dingen weggegooid, waar ik eerder ze ergens anders opborg.
Er staan een paar volle plastic zakken met oude kleren die ik naar de kledingbak bij het winkelcentrum wil brengen. In 1 van de zakken zat een jas uit de 80-er jaren. Ik was indertijd zo blij met deze jas. Hij was voor mij heel duur, maar ik moest hem gewoon kopen. Hij zat zo heerlijk. Nu, wanneer ik hem aantrek vraag ik me af hoe ik hem ooit heb kunnen dragen. Zo groot, zo oversized. Ik vind het materiaal en de voering nog steeds mooi, maar het model............het ziet er niet uit.

Ik heb hem al die tijd bewaard. Hij zat dus in de zak, toen ik het idee kreeg er een foto van te maken. Ik haalde hem eruit, maakte een foto en kon het niet, nu hangt hij weer tussen
de jassen. Ooit doe ik hem wel weg, maar nu ........nee, nu nog even niet.

 

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015