dinsdag 2 juni 2015

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet..... Over het algemeen zijn wij redelijk snel wanneer wij iets kopen. Bij dingen waarvan ik weinig verstand heb, zoals bijv. fototoestellen wil ik nog wel eens vergelijken op kieskeurig. Dan kan ik lang treuzelen. Maar over het algemeen is het zo dat er als vanzelf een klik ontstaat tussen ons en iets wat we willen kopen.
 
Tegenwoordig kopen we ook regelmatig via internet. Wat een uitvinding.
 
We wilden een nieuwe kast voor de badkamer. Ik begon eens op diverse sites te kijken. En plotsklaps begon ik te twijfelen, te klein, te  groot, te ver vooruitstekend. Wat ik zeker wist, ik wilde er een op pootjes. Wat vaker gebeurt, ik begon genoeg te krijgen van mijn getwijfel, riep mijn man erbij, we vonden er 1 die we allebei mooi vonden en we bestelden. We wachten op onze nieuwe kast, een witte, met twee openslaande deurtjes en lekker veel planken

Toen we het pak kregen keken we raar op. Waar dienden al die kleine plankjes voor? Er zat een beschrijving bij die ik acadabra vond. Echter mijn eega weet daar wel raad mee.  Een deel van de kast was snel in elkaar gezet. Maar toen kwam hij aan de plankjes toe.

Wat blijkt. Wij hebben  een anders dan andere kast gekocht. Mijn man heeft er naar onze smaak bovendien nog een extra creatieve draai aan gegeven.

Wanneer jullie naar de bovenste foto kijken zien jullie wat we op internet zagen. Ik zag een kast waarvan aan 1 kant de deur open staat. Wanneer ik heel goed kijk en weet dat je een pakket thuis krijgt vol kleine plankjes zie ik iets anders. Zien jullie het?

Ik wilde een kast waarin ik mijn handdoeken mooi opgerold kon leggen. Zo had ik ze al wel in een kast op zolder, maar nu zie ik ze iedere keer wanneer we onze nieuwe kast openen. En genoeg gezien, deur dicht.


Zien jullie het spanen doosje? In mijn gedachten zag ik de nieuwe kast met een paar nieuwe witte dozen erin. Daar zouden medicijnen in kunnen en "rommeltjes"" Ik vond  (gelukkig) niet wat ik zocht. Om toch iets te hebben kocht ik 2 spanen doosjes. Laten deze spanen doosjes nu precies passen!!!!!


De mooie dingen zijn nu goed zichtbaar
Dat hebben we zelf niet kunnen bedenken
 
 
En.........
 
Ik heb een nieuwe plek om pas geschilderde kaarten op te tonen ;-)
 
 
 

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015