dinsdag 4 november 2014

Wij overdenken om een hond te "nemen".

We overdenken het al een poosje. Ik heb totaal geen verstand van honden. Ik ben een poezenmens, over poezen weet ik alles. Een hond ken ik van huis uit niet. Salem is meer een hondenmens en heeft in het verleden honden gehad. Nu Sarah er niet meer is en we een huis maatje missen is het misschien tijd voor een hond. Ik wandel heel graag en kom dan allerlei hondenbezitters tegen. En ik ben dan altijd een beetje jaloers. Het lijkt me leuk zo'n vriendje naast je.

Voorlopig blijft het echter steken bij het idee en de wens. Wel heb ik op internet gezocht naar fokkers, naar sites waar je honden kunt kopen. Ik heb diverse asiels bekeken. Ik keek er van op hoeveel honden er op Marktplaats aangeboden worden. Ik weet nu dat er veel honden uit Roemenië en uit Spanje worden aangeboden.

Ik dacht, misschien wanneer ik ons plan op internet zet
en over onze zoektocht ga schrijven dat het tot een resultaat gaat komen.
We hebben ooit een logeerhondje gehad, een west-highland-terrier, ik vond hem heel erg leuk. Hij ziet er leuk uit, is klein en compact. Ik ben er niet bang voor en buiten met hem lopen ging goed. Wanneer ik het voor het zeggen zou hebben zou ik alles op alles zetten om aan zo'n hond te komen. Maar ik ben niet alleen thuis en .......Salem vind hem niet leuk.  Dit wordt hem dus niet. Maar wat wel?
Ik zal jullie vertellen over onze zoektocht.

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015