donderdag 3 september 2009

De herfst is naar mijn idee vroeg

Wij zijn vandaag in Doetinchem geweest.


De herfst is naar mijn idee vroeg

Vanmorgen om 06.00 opgestaan om deze spullen als grofvuil aan de kant van de weg te zetten. Het is nu 16.53 en er is nog niemand geweest. Om 14.00 uur heb ik gebeld, ja, mevrouw, ze zijn hard aan het werk............
Het waait hard, ik ben al 3 maal naar buiten gegaan om de zaak weer op hun plaats te leggen en ik vind het knap vervelend.
Voor 08.00 uur zijn er al 4 mensen langs geweest die allemaal wat meenamen. Zo is de oude naaimachine weg, de twee versterkers met apparatuur, een kunstkerstboom zijn weg. Het allergekste was een man op een fiets die een (kapotte) katten kattenmand meenamHet gevolg is dat de man van de Sita voor niets kwam die het witgoed (alles met een snoer en een stekker heeft) kwam halen.
Het is nu 17.00 uur en ze zijn niet geweest. Een antwoordapparaat zegt dat we morgen nog eens moeten bellen.

Verder een heerlijke uitwaai wandeling gemaakt. Volgens mij is de herfst heel vroeg. Ik zie al zeker een maand bessen. De bomen verkleuren al en vanmorgen om 06.00 was het donker. Ik ben nu anderhalve week vrij en in die tijd is het donker geworden omstreeks deze tijd...... Donkere luchten afgewisseld met zon en dan ineens weer regen. harde wind. Bomen die ritselen en hele verhalen vertellen, en het ruikt naar herfst.


.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015