vrijdag 11 juni 2021

Stress, het valt mee en vrolijke zomerse flatgebouwen.


Mooi blog gisteren, he?

 Boordevol zonneschijn, een heerlijke dag

Maar wat ik niet vertelde, was....... stress. Een Alison in Wonderland gevoel. Het moderne leven, de manier waarop dingen heden ten dage zijn georganiseerd en mijn angst dat er ooit een dag zal komen dat ik het systeem niet meer begrijp 😊 en wie weet is dit vandaag al wel het geval 😊. 



Ik wil een herhaalrecept aan de apotheek doorgeven. Vorig jaar ivm Covid 19 kreeg ik het tweemaal voor elkaar de medicijnen met een code uit een automaat aan de buitenkant van de apotheek te trekken. Moet nu ook lukken. Maar......alles gaat anders. De link werkt niet, ik word naar een andere website verwezen, Digid,  wachtwoord, een code gestuurd naar mijn smartphone, o.k. gelukt en dan wachten op de code om de automaat te kunnen openen, komt niet, hoe vaak ik ook kijk........ Vandaag maar gewoon naar de apotheek gegaan en naar binnen gestapt. O, zegt de apothekersassistente, men is vergeten om de medicijnen in de automaat te doen. Wanneer iets fout gaat ligt het dus gelukkig (nog) niet aan mijn .........onnozelheid. 


Onze apotheek zit in de wijk waar wij vroeger woonden. Er is er wel een apotheek dichterbij, maar ik vind het wandelingetje ernaar toe altijd prettig. Ik kan heen een wandeling maken en terug een andere route nemen, hoe leuk is dat? De tweede route loopt langs wat flats en ik weet, in de zomer, altijd feest. Ik maakte een paar foto's van de flats in zomers aankleding.



.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015