woensdag 2 juli 2014

Heerlijke middag ;-)Nadat ik de vorige keer mijn hartenkreet had geuit dat de tijd bij mij zo snel gaat en jullie terecht opmerkten dat ik zelfs een dag vooruit leef..............kan ik vertellen, dat de laatste 2 dagen leuk waren. Ik probeer me meer bewust te zijn van de tijd, en probeer meer keuzes te maken, waar ik me beter door voel. Maar..... ik moet iets  bekennen, ik breng veel tijd door achter de laptop. Ik denk, ik ga eventjes kijken en wanneer ik dan weer naar de klok kijk schrik ik. Het rare is dat ik er veel plezier van heb, van bloggen, op Facebook berichtjes bekijken, e-mails bekijken, dingen opzoeken, blogs lezen etc, maar ineens kan ik me daarna heel erg leeg voelen. En dan word ik nijdig op mezelf en zeg tegen mezelf dat ik mijn tijd verdoe. Ik ga het nu proberen wat anders te doen. Ik ga overdag minder op internet, ik bewaar het meer voor de avonduren. Althans dat is mijn voornemen. En gisteren en vandaag ging het goed.

Ik heb een opdracht om 3 kaarten te schilderen en daar ben ik mee begonnen.


Gevraagd wordt een pelikaan, een iguana en een schelp
 
Gisteren schilderde ik de pelikaan en alles lukte. Ik schilderde ook een iguana en die mislukte grandioos. Ik zette het op mijn schilderweblog kleurrijk aquarellen en stuurde de koopster een berichtje via Facebook. Zij  woont op St. Maarten. Ze reageerde onmiddellijk. Wat is het toch leuk en bijzonder, dat we tegenwoordig zo snel contact met elkaar kunnen hebben. Het was heel gezellig.

Vandaag was het weer zonnig. Wij hebben zon in de tuin van 10.00 uur tot 14.00 uur. De laatste dagen kwam de zon eventjes om dan achter een wolk te verdwijnen. Maar vandaag kon ik lekker in het zonnetje zitten. En wanneer de zon dreigde te verdwijnen ging ik door met schilderen. Normaal schilder ik altijd boven, maar omdat we vandaag een pakje met de post verwachtten ben ik in de woonkamer gaan zitten, zodat ik zeker de bel zou horen. Aan de grote eettafel kan ik lekker zitten.
  
Ik heb het ook op Julia's weblog whats-on-your-workdesk-wednesday-265 gezet
Hier plaatsen creatievelingen van overal vandaan foto's van hun werkplek
 
  
 Toen we honger kregen, nu honger, trek, zou mijn vader zeggen......aten we in de tuin.
Jullie zien hoe lekker zonnig het is
 
 De kaart die ik schilderde moest even drogen
Ik dacht, he, een leuk plekje, bovenop de bloemen
 
 

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015