vrijdag 31 augustus 2012

Thuiskomen en Chinese drukkerijen

 
Ha, gelukkig, ik kan weer foto's uploaden.
 
Naast alle cadeaus die ik tijdens mijn afscheid kreeg, ontving ik ook geld en 2 VVV bonnen. Maar wat koop ik daar nu van? Het moet iets zijn met betekenis, iets wat blijft als herinnering. Ik ben naar Sissy Boy geweest, Hartley's The English Shop, Dille en Kamille, Meijer en Floor, Ornamenti sieraden. Ik zag heel leuke dingen. Een prachtige plaid bij Sissy Boy, maar ik heb er net 1 gekocht,  nog een? Bij Hartley een heel grappige theepot, maar ik heb al 2 theepotten, nog een kopen? Een heel mooie ketting bij Ornamenti, maar net niet in de kleur die ik zoek. Niets gekocht.
 
Uiteindelijk bij de Bijenkorf een werkelijk prachtig woninginrichting boek gevonden. Ik ben er helemaal verliefd op. Thuiskomen van Sibella Court van http://www.thesocietyinc.com.au/.


De schrijfster is een winkel in Australië begonnen, The Society Incorporated. Zij draagt het boek op aan haar moeder, die oud Islamitisch textiel verzamelde in Azië. Ik heb altijd zo'n bewondering voor vrouwen die dit soort werk doen. Reizen naar verre landen, handelen, interesse hebben en contacten onderhouden met mensen wonend in verre culturen. 
 
Het boek ruikt zo lekker
het papier is zo mooi
de vormgeving prachtig
mooie foto's
en
tot mijn verbazing
is ook dit boek in China gedrukt

 
 
 
Ik zeg dit
omdat ik eerder 2 kookboeken 
heb gekocht van Tessa Kiros
ook zulke prachtige foto's en vormgeving
 en ook deze boeken zijn in China gedrukt
Blijkbaar zijn er in China drukkerijen 
die in staat zijn zulke creatieve producten af te leveren
Wat  zou ik daar graag eens een kijkje nemen.


.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015