vrijdag 9 juni 2017

MODE, DESIGN & DUURZAAMHEID.


Gisteren was ik in de bibliotheek
En liep hier tegen aan
Ik vond het prachtig
Kleurrijk
Mooie stoffen
Mooie vormen
Mooi gemaakt


Rozet in Arnhem staat van juni t/m augustus in het teken van in Rozet. Van experimenteel en haute couture tot street- en sportwear. Van modebeeld tot modeblog. In het verleden, heden en zelfs de toekomst. Met naast design, veel aandacht voor duurzaamheid.
Mode weerspiegelt als geen ander de ontwikkelingen in onze maatschappij. Zowel bij ontwerper als consument groeit de interesse in duurzaamheid. Recycle, eco, fair, re-use vintage, local, repair, selfmade, biobased, slow-fashion… Principes met respect voor mens, dier en milieu en aandacht voor authenticiteit, uniciteit, ambachtelijkheid.

De prachtige tentoonstelling in Rozet laat je kennismaken met het werk van modeontwerpers en designers als Gregory Bolder, Dukskoen, Klaas Kuiken, David Paulus en Luca Kemkes. En je ontdekt hoe verleden en heden elkaar vinden in het slow-fashion werk van Dajana Heremic. Haar kleding van wol is geïnspireerd op archeologisch onderzoek. Bekijk alle exposanten

Laat je inspireren door de tentoonstelling en ons programma met lezingen, workshops, modeshows en presentaties van ontwerpers en bloggers:
Leuk, he?
Heel veel pailletten.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015