donderdag 20 augustus 2015

Een wandeling en plannen voor de toekomst.


Deze stoere bink kwam ik ondertussen tegen
Het zonnetje schijnt ondertussen weer. Gisteren maakte ik een wandeling in de buurt. Ik liep door een klein veld wat onlangs is aangelegd met wilde bloemen. Zo op het eerste gezicht lijkt het lelijk en rommelig. Maar wanneer ik beter kijk zie ik en mooie bloemen en een heleboel insecten. Een vrouw die me zag fotograferen, zegt in het voorbijgaan; "" Mooi he?"". Ik keek op en zag haar vriendelijke gezicht. Ik startte een praatje. Ze gaf me al de namen van de bloemen die we zagen en dat vind ik zo knap. Ik weet er letterlijk geen 1. Ik heb me daarom voorgenomen een boek te gaan zoeken die ik in mijn tas kan doen en waar ik plantensoorten in kan opzoeken.


Ik kreeg 2 leuke reacties op mijn ontboezeming dat ik graag meer wil verkopen.  1 reactie kwam van Hedy. Zij maakte me enthousiast voor het zelf meer actief benaderen van bijvoorbeeld babywinkels.
Vanmorgen ging ik aan de slag met haar idee. Ik maakte een lijst van winkels en bedrijven waar ik zou willen hangen of waar ik iets mee zou willen en ik maakte een ""verkoopplan"" Het staat nog helemaal in de kinderschoenen, want ik vind dit toch ENG. De andere bemoediging kwam van Lilian. Leuk wanneer iemand reageert die dit nooit eerder deed. Ze maakt zelf heel mooie pentekeningen.

Ik maakte ook weer een nieuwe babykaart Hier nog wat van de foto's die ik maakte tijdens mijn wandeling
Ik vind het zo leuk om bloemen en insecten te fotograferen.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015