vrijdag 30 juli 2021

Wat heb ik zoal gedaan?


 Ik maakte weer een wandelingetje
Verder ben ik druk bezig met
  • Het maken van een zomerboekje, boordevol illustraties met dingen die voor mij zomer betekenen. Het vreemde is dat ik nu ook meer een gevoel van zomer heb. Werkt het zo bij mij, tekenen om bij mijn gevoel over dingen te komen? 
  • Druk bezig met het ontwerpen van tassen. Ik heb al zulke leuke gemaakt. En ook al een bestelling voor mijn kattentas. Ik bestel er ook 1 voor een vriendin van mij die binnen kort jarig is. Jammer genoeg is het bedrijf nu met vakantie tot midden augustus. Dus even geduld hebben voor ik kan zien hoe het er werkelijk uit ziet.


  • Ik heb ook een ORANGE tas ontworpen


  • Al wandelend kom ik tot rust. Hebben jullie dat ook dat je je zo lekker voelt in de natuur? Er staan nu prachtige lange paarse planten bij het water en gele. In mijn zomerboekje is de kleur geel alomvattend. Dat is vanzelf gegaan. Normaal ben ik niet zo gek op geel, maar hier........ later zal ik jullie laten zien wat ik bedoel wanneer het af is. 
  •  Ik ga nog veel meer boekjes maken. Ik vind het zo leuk.
 

Pas gemaaid gras met stroken die niet gemaaid zijn


Hier zien jullie die paarse bloemen
Ik hou heel veel van wilde bloemen
Onze tuin is deels ook wild

 
En in de Romeinse tuin
Het lijkt misschien erg landelijk. Maar ik woon in een buitenwijk van een middelgrote stad, liggend aan de uiterwaarden van de Rijn. Een doodnormale wijk. Wanneer je er naar kijkt op Google Earth denk je, dodelijk saai, zou ik nooit willen wonen. Echt, ik schrik er steeds van. Maar het is er mooi. Er loopt veel water door de wijk. Ik vind de weerspiegeling prachtig. Het stuk waar ik nu gelopen heb gaat naar de Romeinse tuin, de tuin is klein, het wordt onderhouden door vrijwilligers. Maar het is een pareltje. De tuin is er nog niet zo lang. 

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015