zondag 16 december 2018

Wat heb ik zoal gedaan?


Op mijn manier heb ik een drukke week gehad
Druk geweest met mijn kerstkaarten


De 5 kaarten die gekocht zijn
 heb ik gisteren opgestuurd
Deze keer met track and trace
Ik ben als de dood dat ze niet aankomen

Ik stuurde ook een kaart naar de USA en Engeland. Ik hoop dat ik er voldoende postzegels op heb gedaan. Op de achterkant van het velletje kerstzegels staat dat 2 postzegels voldoende zijn voor het buitenland. Voor de zekerheid deed ik er 3 op. Ik vroeg het ook nog aan een meisje bij Primera. Die twijfelde, maar omdat het druk was, zei ze, ja hoor, dat is goed en gooide ze bij de andere kaarten. Op hoop van zegen. 


Vandaag ga ik verder met de kaarten die wij willen versturen. Eerst maak ik er foto´s van. Vandaag doe ik dit ook nog een keer. Van een deel heb ik al adressen op de enveloppen geschreven. Wat een werk allemaal, he? Eergisteravond had ik er zo helemaal genoeg van. Ik dacht: "Ik kan geen kerstkaart meer zien". Ik vind het aan de ene kant een nare gedachte, ben ook gelijk gestopt. Aan de andere kant ook wel fijn. Dan kan ik er afstand van nemen (mijn kaarten zijn net mijn kinderen, zo dierbaar) en verder gaan met andere dingen. 


Ons huis krijgt steeds meer kerst


Ik hou heel veel van dit soort figuurtjes
Ik heb er dit jaar weer 1 gekocht
Eigenlijk schaam ik me nu
Want ik wil juist spullen wegdoen


De mooie takken zijn er weer
Vandaag lag er sneeuw bij het wakker worden
Maar dit zijn foto's van enkele dagen geleden 


Ik moest een nieuwe gloeilamp hebben. Dus een mooie gelegenheid even naar de woonboulevard en Praxis te wandelen. Ik dacht dat de winkels in kerstsfeer zouden zijn. Je weet wel, kerstmuziek, kerstspullen, kerstgeuren. Maar niets van dit alles. Ja kerstbomen buiten, maar binnen bij Praxis een ienieminie kerstmarktje en kerstrozen. Verder alles kaal. Zelfs geen leuke tuinspullen. Dus, na de lamp gevonden te hebben, flamelicht, wat een verschil met de lamp die we eerder hadden, eindelijk mooi licht in de woonkamer, op naar de volgende winkels. Leenbakker, echt totaal geen sfeer. Kwantum, nog erger. 

Maar wel mooie luchten op de terugweg.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015