dinsdag 21 december 2021

De winter is begonnen.


 De winter is begonnen
Eerst een klein stukje blauw en dan.....
 Een stralend blauwe lucht


Een van mijn liefste vriendinnen heeft Corona. Ze maakt prachtige dingen van aardewerk. Ze ging naar de kapper van haar man, daar mocht ze een paar stukken in de etalage zetten. Later kreeg ze een berichtje, de dochter heeft Corona opgelopen op school. Mijn vriendin getest bij de GGD en ja ze heeft het. Ze is tweemaal gevaccineerd en heeft net de boosterprik gehad. Ze voelt zich beroerd. Klachten zoals beschreven staat bij Omicron. 

Ik ben momenteel vooral op mijn hoede voor kinderen, probeer er vandaan te blijven
Geeft wel een heel raar gevoel, afstand houden van kinderen
Ik had een iets minder raar gevoel toen een moeder me passeerde met een hoestend zoontje
Ik dacht, toch maar uit de weg gaan

Amaryllis
Ik ben gek op amaryllissen tijdens de winter
Zien jullie de pot die ernaast staat?
Een van mijn dierbare bezittingen
Een familielid in Luxor, Egypte draaide de pot voor ons en zette Salem en mijn naam erinVanmorgen vond ik er 1 afgebroken
Wat staat dat zielig, naar beneden geklapt
 Zo'n stoere stengel en dan toch zo fragiel
Hij staat nu in een klein vaasje  • Momenteel ben ik aan het aanklooien op de computer. Het begon met mijn mobiel. Niets werkte meer. Ik heb alles teruggezet in de fabrieksinstellingen. Wat een verademing. Weliswaar gedoe met Dropbox, nieuw wachtwoord, werkt niet, weer een nieuw wachtwoord, veel geduld, nog een keer en ja daar heb ik hem weer. Er waren een paar WhatsApp groepen bewaard maar ik moest ook weer opnieuw aan maken. Niet erg. Want ik kan nu weer iets op Instagram laden. 
  • Wat gekker is, is dat ik niet meer op Google kan (via Microsoft Edge). Ik kreeg de foutmelding 500, deed iets en hup Google weer terug. Maar een dag later, weer geblokkeerd. Hulpvragen uitgezet bij Google, nog geen reactie. Geen idee wat er is gebeurd. Het gekke is dat Google Chrome heel goed werkt en dan kan ik zoeken via BING. Nu Bing is wat mij betreft ook goed.
  • Ik heb ooit gelezen over een browser die veiliger zou zijn dan Google. Weten jullie misschien de naam?

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015