donderdag 19 november 2009

Er zijn toch nog bloemen.


Ik heb zonet even een kort wandelingetje gemaakt. Kale bomen, ja, ze zijn er weer. Hier en daar nog bomen met bladeren, maar ook kleine bloemen naast de felrode bessen. De roze ken ik hoewel ik de naam vergeten  ben, maar de gele en witte, geen idee.....

Volgers.

Dat is zo raar, wanneer je met een weblog bezig bent heb je geen idee of er mensen zijn die het bekijken. Ik ben dit begonnen omdat ik het als een soort dagboek zag. Ik vertelde er over aan sommige vrienden, en dat zij er af en toe naar keken, dat wist ik. Al bloggend ben ik heel veel mooie en interessante weblogs tegengekomen. Sommige zet ik vast en kijk er regelmatig naar, naar sommige zelfs veel, dan ben ik benieuwd of er iets nieuws is neergezet. ik vind het inspirerend. Het systeem van volgers vind ik wel een beetje ENG, wanr ineens zie ik welke mensen dan meekijken. ENG, maar ook heel leuk. Want heb ik er nu ineens een Roemeense volger bij? Ik moet het allemaal eens op mijn gemak bekijken. Wel lees ik op zijn blog over de rotskerken van Lalibela  http://bejeus-blogspotcom.blogspot.com/. Wat een prachtige kerk. Ik hoop meer van dit soort kennis te weten te komen op dit blog. Nooit eerder van gehoord.
En http://frajobo.blogspot.com/ heb ik toevallig gisteren gevonden. Wat leuk die vallende sneeuwvlokjes op de achtergrond. Geen idee hoe je dat gedaan hebt, maar mooi is het. Ik ga dit blog zeker volgen. Ik kwam hier ook voor het eerst het idee van een ""award"" tegen.
 http://anya-kareltje.blogspot.com/ is zo leuk. Een blog over poes Kareltje. Ik heb er al vaak met plezier over gesurfd.
http://spijkerbed.blogspot.com/ volg ik al een poosje. Heel open en ontroerend, wijs, stekelig, boos, grappig. Een schilder en creatieveling die totaal anders schildert dan ik, maar dat is juist leerzaam.
http://hetgroenegezicht.blogspot.com//
een soort dagboek aan de hand van eigen foto's van de Blogger en citaten gekozen uit diverse tradities en strekkingen, zoals:
a-dvaita - alchemie - chassidisme - dzogchen - gnosis - hermetisme - kabbalah - mystiek - non-dualiteit - poëzie -soefisme - tao - vedanta - zen .

Ik heb leuke volgers vind ik. En ik ga zeker regelmatig op jullie weblogs rondkijken.

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015