zondag 8 januari 2017

Sneeuw, electronica en een boek.

SNEEUW

Ineens ligt het daar. Ik maak er gauw een foto van want voor je het weet is het alweer weg. Op de radio hoor ik dat er verkeer vast zit, ongelukken zijn gebeurd, vliegtuigen niet weggaan. Ik ben verbaasd. Het lijkt wel alsof er iedere keer bij een bepaalde weersomstandigheid een lichte paniek uitbreekt. Sneeuw, hoort dat niet bij de winter? Ik herinner me als kind door hoge sneeuw te hebben
gewaad. Ik herinner me sneeuw die lang bleef liggen. Ik vraag me af hoe landen dat doen waar altijd sneeuw ligt. Stijgen daar de vliegtuigen ook niet op? We zijn zo bezorgd geworden. En w proberen alles in te dammen bijvoorbeeld met onze codes oranje.


Ik las ergens dat vogels gek zijn op vogelpindakaas. Ik kocht een potje en een mooi vogel voederhart. Het hart is niet aangeraakt, het potje pindakaas al half leeg. Grappig, al die afdrukken van snaveltjes.


INSTAGRAM

Ik ben met een nieuwe challenge begonnen
Een boeken fotochallenge
Echt leuk, ik krijg opdrachten
Dit de opdracht ""Witte boeken""

Ik vind het zo leuk om een "verhaaltje" van een foto te maken


Ik maakte een kaart bij een boek dat ik vorig jaar las
Ik maak er een andere keer nog een beschrijving bij

Wij krijgen een nieuw modem bij ons internet. 1 die nog sneller is. Nu vind ik ons internet al snel genoeg. Maar blijkbaar kan het nog beter. We krijgen het modem over 4 weken. Wij schijnen er dan ook HD t.v. mee te kunnen bekijken. Ahum..... weer een nieuw begrip. We hebben daarom besloten nog even te wachten met de nieuwe tv's. Eerst maar eens kijken of het ons lukt dit nieuwe modem aan te sluiten. Mijn man heeft de DVD recorder weer aan de praat gekregen. Het lukt niet om gekochte dvd's te bekijken. Wat ik erg irritant vind. Maar goed, die kan ik op de laptop bekijken. Ik kan echter wel weer opnemen en dit weer afkijken. Zo was ik van de week 's nachts nog tot 03.30 op om een prachtige documentaire over Bob Dylan te bekijken die op Canvas werd uitgezonden. Ook opgenomen.

Ik dacht ineens wat betreft de tv's

Wanneer we nu eens gewoon de tv's uitzoeken die we mooi vinden. En ook eens kijken naar smart tv's. Uiteindelijk, wie weet vind ik het wel heel leuk. En dan uitzoeken wie welk pakket aanbiedt? We zijn nu bij Ziggo, niet vanwege een welbewuste keus. We zaten bij Casema en dat werd Ziggo. We konden in het verleden naar Arte kijken tot dit ineens weg was. En dat vinden we jammer. Nu zie ik dat bij de KPN zowel Arte als al Gezeera in een basispakket zitten. Is da t nu echt waar? Nog eens kijken. Dan moeten we misschien overstappen. Vinden we eng, stel dat het verkeerd gaat?
Dan eens kijken naar een pakket waarbij we uitzending gemist kunnen kijken. En een DVD recorder om films te bekijken?

Het enige wat ik dan nog jammer vind is dat we nu met de DVD recorder van de tv kunnen opnemen en net zo lang bewaren als we willen. Maar bij uitzending gemist kan dit maar een korte tijd begrijp ik en dan is het verdwenen. Maar misschien kan de oude DVD ook aangesloten worden op de nieuwe TV?

Hoe zit dat toch met downloaden van films. Hoe gaat dit eigenlijk? Er valt nog genoeg uit te zoeken het komende jaar.

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015