vrijdag 15 januari 2021

Onze kleine wereld thuis en de buitenwereld.


Bzzzzzzzz, wat hoor ik nu? Ik zie een prachtige bij tegen het raam opklimmen. Een bij, in deze tijd? In mijn tuin zie ik geen insecten op dit moment. Voorzichtig probeer ik hem met een doekje te pakken, doe de tuindeur open en denk dat ik hem weg laat vliegen. Maar...... hij vliegt niet weg. Hij is nog ergens in huis. Een dag later zie ik een lieveheersbeestje op een plant lopen, goh..........

Ik hoor dat de biodiversiteit ernstig terugloopt en insecten uitsterven. Eerlijk gezegd lijkt mij dit nog enger en gevaarlijker dan corona en Trump bij elkaar. Dit jaar wil ik mensen en initiatieven volgen die hier iets tegen doen.

 
Zaden
In de tuin zaden van een JudaspenningETSYSHOP
Vandaag was ik weer bezig met mijn Etsyshop. Ik zette er twee nieuwe kaarten op. Het lijkt een fluitje van een cent, maar het is best veel werk om alles in te vullen. Ik kreeg ineens het idee om een gezamenlijk winkeltje te beginnen voor Salem en mij. Niks apart, ik moet dan steeds opnieuw inloggen, van hem naar mij en weer terug, allemaal te bewerkelijk. Deze maand besteed ik eens aan uitzoeken wat ik erop zet. Mijn laatste kaarten zijn goed aangekomen. Ik zag weer een aardige review. De koopster schrijft tot ziens, nu dat klinkt heel leuk. Ik vind het zo bijzonder dat iemand meerdere kaarten koopt. 

IDEEEN WINTER KAARTEN
Ik heb wat ideeën bijeen gezocht mbt winter kaarten
 Ik denk weer aan een vosje
 Ik zoek nog naar een goede foto van hotchocolat en een winter vrouw


Ik schilderde een bloemetje bij het schilderij van Emily DickinsonEn dan nu het bericht dat het kabinet is afgetreden
Zijn dit tekenen dat ons land zich verzacht?
Krijgen we nu weer een maatschappij met een menselijke maat?
Hoop het van ganser harte

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015