zondag 7 oktober 2018

Veraf, dubbel zien, het is me wat.

Mijn leesbril

Van de week zijn we in de stad geweest
Ik heb vensterglas in mijn bril laten zetten
Ik dacht dat dit een goed idee is
Maar ik kijk nu echt raar door mijn bril
Een beetje als in een lachspiegel
Ook kochten we een leesbril bij de Hema
Jee, wat kan ik nu gemakkelijk lezen
Een maand na de tweede staaroperatie wordt er gekeken welke sterkte ik echt nodig heb

En...…. wat zijn ook de kleuren in de stad prachtig
Het blauw van de lucht, jaren 60 kleuren, pastelkleuren, maar wel heel helderIk ben een beetje als een kip zonder kop bezig
Ben nog steeds een beetje uit mijn doen na de operatie

Zoek recepten
Vegetarische jus
Een perentaart

Heb de ingrediënten nu in huis, ga het straks proberen te maken


De Tuin
Zonet blaadjes weg geharkt van het pad. Er is nog weinig te merken in de tuin van de herfst. Tot mijn verbazing zag ik deze winterviool ineens in de pot van een kumquat plant. Vorig jaar winter bloeide de viooltjesplant door of het nu sneeuwde of niet. Maar in het voorjaar ging de plant dood. En nu ineens zie ik dit. De zon blijft alsmaar schijnen.


INSTAGRAM


Ik ben als maar aan het experimenteren met foto combinaties. Op Instagram kan ik er ook bewegende beelden in stoppen. Het is verslavend. Op Instagram volg ik een aantal mensen die ik interessant vind, maar nu ontdekte ik ook dat ik er meer mee kan. Ik kan individuen zoeken die dezelfde belangstelling hebben. Maar ik kan ook een zoekterm invullen, bijv. Greenwich Village, een wijk in New York. Dan krijg ik alle mensen die iets over die wijk posten. Ik kan dit dan als geheel volgen. 

TEKENCURSUS

Niets aan gedaan de afgelopen twee weken. Ik heb totaal geen zin. Komt ook omdat ik nu een beetje raar kijk. 1 oog kan goed veraf zien maar niet dichtbij. 1 oog kijkt dubbel, ziet veraf weinig. Het is dus allemaal behelpen op het moment. Komt goed. Zeg ik tegen mezelf..

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015