zondag 14 mei 2023

Ouder worden of moet ik zeggen "oud zijn".


Ouder worden of moet ik zeggen oud zijn? Het houdt me bezig. Het is een reis die ik niet eerder maakte en ik zit er (plotseling?) midden in. Het voelt raar en onwennig. Toen ik 70 werd zei ik tegen een vriendin, nu stop ik, ik blijf voorlopig 70. En nu, ineens zijn we 5 jaar verder met 2 Corona jaren en een Oekraine jaar, paniek mbt gasprijzen, tsja.......

Ik word nu net zo oud als mijn vader was, ik herinner me die dag, hij wilde als cadeautje een bureauset. 

Ik ben van plan hier eens blogs over te gaan schrijven, over ouder worden. Om het voor mezelf helder te krijgen. Nu voel ik me als een Alice in Wonderland, ineens.............ouder........of moet ik zeggen oud? Ik ben er zelf bij geweest, al die jaren. Ik kijk erop terug, meestal met plezier, maar ze zijn voorbij, foto's, herinneringen, gedachten. En het voelt gek en onwennig. Het maakt me ook een beetje boos en verdrietig. Wat veel verwarrende gevoelens. Hoe zit dit allemaal nu eigenlijk? Het is de vraag die ik me momenteel stel.

Wat is het eigenlijk oud worden? Hoe voelt het? Allereerst........ tijd vliegt, heel raar. ik probeerde de afgelopen jaren er systemen voor te bedenken om dit behapbaar te maken. Sommige helpen, andere niet. Feit is..... tijd vliegt en dat vind ik zo raar. 

Ik ben zonet al eens op zoek gegaan naar informatie. Ik toetste in Google tijd en ouder worden, nu dan kun je je lol op, zoveel sites.......... beetje vermoeiend, toch ga ik sommige eens lezen. Ik dacht ook zou er iemand over bloggen? Dus toetste ik ouder worden en blog in. Drie springen er op het eerste gezicht uit. Ik weet nog niet of ik ze leuk blijf vinden, ik zocht even snel. Ik ga op zoektocht, hoe is het om oud te worden.......?

Beetje leuk ouder worden - Be-Your-Best

Home ⋆ Jouis

Kleurrijk60+ (@kleurrijk60plus) • Instagram-foto's en -video's


.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015