K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van papier, van verf, van textiel, van tekenen en schilderen, ik hou van dieren, van mode, van de natuur, van geschiedenis, van geografie, van boeken, van tijdschriften, van kunst, van originaliteit, hou ervan om sfeer te maken, van fotograferen, van cultuur, de onze en van andere culturen.

Ik ben aquarelliste, I am a watercolorist.
Ik maak vrij werk en schilder in opdracht.

maandag 27 juli 2009

Hierbij een nieuwe experimentele foto van mijzelf.Gisteren ben ik weer in Den Haag geweest. Het was heerlijk weer. Ik ben deze keer op een zondag gegaan, omdat ik gek word van de drukte in de trein en op de stations wanneer ik op zaterdag reis. Het was gisteren zeker de helft rustiger.
Nieuw gekocht, als dit niet KLEURRIJK is.....En bij de Fair Trade shop kaarten gekocht om na te schilderen en te versturen.
En twee boekleggers, want vast vindt iemand anders ze ook leuk.En nog wat Haagse foto's.


Wanneer ik met mijn moeder wandel komen we altijd langs een tuin met dit mooie lavendelblauwe hek. Nu, met al deze bloemen erom heen is het nog mooier.
Mijn moeder vindt het heerlijk om naar buiten te gaan. Zij is nu 85 jaar. De dag ervoor belde ze en vertelde ze dat ze gevallen is. Dat is schrikken. Ze heeft een blauw oog en haar zijkant heeft een kneuzing. De verzorgsters hebben haar heel goed opgevangen. Die mensen verdienen een bonus en mijn moeder ook!
.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.