K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van tekenen en schilderen, ik hou van fotograferen, van lezen, van wandelen en van nog zoveel meer.........

Je kunt schilderijen of kaarten kopen.
Of, met plezier maak ik iets voor je.

maandag 26 juni 2017

Een Etsyshop, Kaizen, een tuin en pioenrozen.


Caraibische dames
Ineens gaat het lekker met schilderen. Ik wilde iets schilderen geïnspireerd op de zomer. Ik zocht op Pinterest en kwam deze mooie Caraibische dame tegen. Ik ga nu een serie van 5 maken. Ik heb er zelf ongelofelijk veel plezier van bij het maken.


Etsyshop
Op Facebook was er iemand die vroeg wat voor kaarten ik te koop heb, En daarmee begint de moeilijkheid weer. Want wat heb ik ook al weer te koop? Er zijn kaarten verkocht en ik heb kaarten als cadeautje gegeven en ook kaarten opgestuurd. Ik heb ook veel boekenkaarten maar die wil ik liever niet verkopen. Ik vind mijn project zo leuk, wil er een herinnering aan hebben.

Ik maakte een collage van wat ik te koop heb en zette dit onder haar vraag op Faceboek. Het voelde erg knullig. Het idee van een Etsyshop kwam weer naar boven. Ik zie zoveel blogs van kunstenaars die allemaal een Etsyshop hebben. Ik vind het eigenlijk heel logisch en professioneel.


Het is toch eigenlijk te gek dat.....
Ik ben al in 2010 met een Etsyshop begonnen, maar heb er nooit wat mee gedaan. Het schrikt me af al die ingewikkelde dingen mbt verzenden en betalen. Toch ben ik er nu weer mee begonnen. Het is toch eigenlijk te gek dat allerlei soorten kunstenaars een Etsyshop hebben en dat ik dat niet zou kunnen?

Kai-zen
Kennen jullie het principe van Kai-zen? 

Het principe van kaizen is eenvoudig: kleine druppels water maken een machtige oceaan. Ofwel: het bereiken van een blijvende verandering door het nemen van kleine, comfortabele stappen in plaats van door drastische, rigoureuze akties. seven2success

Kleine stappen nemen, dat is wat ik doe. Gisteren ben ik ermee begonnen. Ik liep tegen het probleem aan dat ik niet begreep hoe ik de betaling van dollar kon veranderen in Euro. Vandaag vond ik het antwoord ineens. Vandaag loop ik tegen de vraag aan hoe ik wil dat klanten betalen. Ik vind het dan ineens heel ingewikkeld worden. Morgen weer eens naar kijken. Misschien weet ik het dan ineens. 


De tuin
Vorig jaar waren we druk met nadenken hoe we de voortuin willen inrichten. Dit jaar zijn we bij stukjes en beetjes (Kai- zen) begonnen met planten. Ik haal iedere keer wat planten uit het Tuincentrum. En het is uiteindelijk een blauw en wit palet geworden.En in de huiskamer
genieten we van de pioenrozen3 opmerkingen:

Judy zei

Ik denk dat jouw Etsy shop erg goed zal lopen! Ik vond het ook moeilijk om hem op te zetten, erg onoverzichtelijk. Ik vond het heel handig om een creditcard te koppelen aan mijn account, want dan kun je makkelijk betalingen doen. Veel succes gewenst!!!

Geri Meftah zei

Wat fijn dat je me zo aanmoedigd. Ik heb je Etsyshop opgezocht. Leuk om te bekijken hoe jij het hebt gedaan. Dat met die creditcard vind ik nog wel lastig. Ik heb er wel 1 maar die gebruik ik nooit. Ik weet eigenlijk niet goed meer hoe dat gaat. Maar ik neem kleine stappen ;-) Fijn dat je reageert, vind ik leuk. Prijzen bepalen vind ik lastig. Ik ben nu eens aan het kijken hoe anderen dit doen. Fijne dag.

Judy zei

Ik heb ook hulp gehad met Etsy, dus als ik iemand anders ermee kan helpen doe ik dat graag. Succes, ik heb je winkeltje al gevonden!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.