K L E U R R I J K

GERI MEFTAH ART
Op dit blog vertel ik over de dingen die mij bezig houden. Schilderen, tekenen, lezen, fotograferen.

zondag 14 maart 2010

Noteer het in de agenda's: op zaterdagavond 27 maart tussen 20.30 uur en 21.30 gaan de lichten uit. Miljoenen mensen en instanties over de hele wereld doen mee. Piramides, Eiffeltoren, Sydney Opera House, Erasmusbrug, Empire State Building... ze gaan allemaal op zwart. Sluit je aan!
Wereld Natuur Fonds, Vroege Vogels en joop.nl voeren actie om ook in ons land zoveel mogelijk Earth Hour-deelnemers te werven. Geef de wereldleiders het signaal dat we echt actie willen om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. Een hele golf van duisternis moet op 27 maart over de wereld rollen, want in elk land gaan de lichten op de eigen tijd uit.
Het is ongelooflijk hoe het idee dat vier jaar geleden in Australië werd gestart zo snel zoveel navolging kreeg. In 2007 gingen bij het Sydney Opera House de spotlights uit en drie jaar later was het een wereldbeweging. Miljoenen huishoudens doen mee en veel bijzondere gebouwen staan een uur in het donker. Doe mee met Eiffeltoren, Magere Brug, Egyptische Sfinxen en piramides, Empire State Building, Golden Gate Bridge, Sydney opera House, Unilever Rotterdam, Erasmus Brug....
Meld je aan via de website van het Wereld Natuur Fonds

Thuis

 
Begonnen met een nieuw schilderij
Hoe het verder gaat


Gisteren zat ik achter de computer
ik keek eens om me heen
en zag
het volgende

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.

Populaire berichten