zaterdag 31 augustus 2024

Dooooooommmmmmmm.

Ik heb zonet iets heel erg stoms gedaan. Ik heb per ongeluk alle blogs die ik volg gewist. O dear, o, dear. Nu moet ik ze proberen terug te zoeken.

Het was me het weekje wel.

Mijn oude mobieltje vertoonde rare kuren, ik dacht dat we onze mobieltjes 5 jaar hadden. Maar, toevallig vond ik de aankoopbon tussen oude papieren die ik aan het sorteren was. De datum die er opstaat is van 8 jaar terug. Echt 8 jaar, zo lang geleden. Ik kan het bijna niet geloven. Via internet zocht ik mobieltjes uit en zo gingen we naar de stad om ze te kopen. We hadden een afspraak en omdat we te vroeg waren wandelden we nog eens terug naar de plek waar ik vroeger werkte. 

Het leuke straatje hierboven is naast het kantoor waar ik werkte. Toen zaten er allemaal kleine bedrijfjes, rommelig. Deze buurt is totaal veranderd. Op Google Earth kan ik nog terug zien hoe het was. Deze foto maakte ik via Google Earth

Dit is in de binnenstad

Ook totaal veranderd

De Arnhemse binnenstad is vergroend

Salem moest zijn paspoort verlengen, maar tot onze schrik was de fotograaf waar we dat altijd doen met vakantie. En de datum van verlenging is vlakbij. Uiteindelijk komen we bij GSM repair winkel terecht, een klein winkeltje, waar ik vroeger nooit in zou gaan, doodeng. Mijn idee, snelle jongens die alles weten van mobieltjes en ingewikkelde vragen gaan stellen. Maar nu moeten we wel want ze maken ook pasfoto's. Er blijkt een Afghaanse jongeman te werken, een schat, die ons heel goed helpt, ook met vragen over de nieuwe mobiel. 

Op zoek naar een tasje voor een van de mobieltjes gingen we ook een tassenwinkel in. Ook een winkel waar ik nooit in zou gaan. Maar.....ik kom in een soort tassenhemel terecht met een vriendelijke oudere dame als verkoopster. Mijn fobie voor andersoortige winkeltjes is over. Stap ik echt voortaan elke winkel binnen? Ik hoop het. 

Thuis lopen onze telefoontjes vast

Meerdere keren hebben we hulp nodig

Ook veel zoeken op internet

Maar nu, langzaam ...................zijn we terechtgekomen in 2024


Oud en nieuw, groot en klein

Kijk eens wat een mooi scherm ik maakte
Ooit maakte ik deze fotocollage voor Instagram
Het blauwe bloemetje rechts onderin beweegt


Behalve nieuwe mobieltjes was het ook mijn verjaardag
Nog weer ouder, ik kan het bijna niet geloven

IK KREEG NIEUWE BOEKEN EN DVD's
  • Chronicles van Bob Dylan
  • Appelgebakboek
  • Vegan recepten vanuit Arabische landen
  • Sleepless in Seattle (ik blijf deze film leuk vinden)
  • And just like that
  • Amelie
  • Jeanne du Barry


Het was hectisch maar leuk

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015