K L E U R R I J K

GERI MEFTAH ART
Op dit blog vertel ik over de dingen die mij bezig houden. Schilderen, tekenen, lezen, fotograferen.

zondag 5 juli 2009

Ik ben begonnen met een nieuw schilderij. De middelste vrouw ging direct goed, de rest is hard werken.


Er moet nog van alles aan gebeuren. Aquarelleren kent diverse stadia. De tekening, de eerste verf die erop gaat, dit zijn de wat grotere vlakken. Daarna maak ik vaak de ogen, om houvast te hebben voor de rest van het gezicht. Wanneer de kleur overal opzit moet er een geheel van worden gemaakt. Dit is het leukste deel, alles wat ik er daarvoor aan gedaan heb is hard werken en vereist veel geduld. Lagen verf moeten drogen voor ik verder kan.
http://kleurrijkaquarellen.blogspot.com/Het is al een week bloedheet. Zelfs ons koele huis is warm. De ramen open, in de tuin zitten is niet echt leuk, water aanslepen voor de planten.

Tailleband.

Ik heb al een lange tijd pijn in mijn rechterzij. Ik ben ervoor onderzocht in het ziekenhuis, maar er is niets gevonden. Dat is natuurlijk fijn, maar die pijn is wel heel erg vervelend. Ik heb pijnstillers van de dokter gekregen, die voor driekwart helpen. Irritant is dat de verzekeringsmaatschappij het verrekent met het eigen risico. Hoe dit kan snap ik niet.
Ik merkte dat wanneer ik op mijn zij druk de pijn vermindert. Ik heb er al eens sjaals om gebonden, maar die glijden naar beneden.
Nu heb ik iets gekocht en het helpt fantastisch. Een taillevormer. Eigenlijk is het corrigerend ondergoed, maar het geeft mij steun en de pijn is weg. Ik durf het nog niet goed echt te geloven. Maar ik heb nu al drie dagen bijna geen pijn meer. Het voelt lekker aan, het geeft steun en het maakt ook nog dat ik er beter uitzie!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.

Populaire berichten