K L E U R R I J K

GERI MEFTAH ART
Op dit blog vertel ik over de dingen die mij bezig houden. Schilderen, tekenen, lezen, fotograferen.

woensdag 13 augustus 2014

Weggooien, het blijft moeilijk.

Ik ben nog steeds blij met mijn nieuwe bureau. Vandaag en gisteren ben ik doorgegaan met reorganiseren. Zo staan veel van mijn bureauspullen nu in een trolley met wieltjes, super handig.

De bedoeling is verder dat de zolder leeg komt en geschilderd wordt en nieuwe vloer-bedekking krijgt, Ik heb al veel wegge-gooid, maar het lijkt niet leeg te komen. Wel heb ik nu ook echt dingen weggegooid, waar ik eerder ze ergens anders opborg.
Er staan een paar volle plastic zakken met oude kleren die ik naar de kledingbak bij het winkelcentrum wil brengen. In 1 van de zakken zat een jas uit de 80-er jaren. Ik was indertijd zo blij met deze jas. Hij was voor mij heel duur, maar ik moest hem gewoon kopen. Hij zat zo heerlijk. Nu, wanneer ik hem aantrek vraag ik me af hoe ik hem ooit heb kunnen dragen. Zo groot, zo oversized. Ik vind het materiaal en de voering nog steeds mooi, maar het model............het ziet er niet uit.

Ik heb hem al die tijd bewaard. Hij zat dus in de zak, toen ik het idee kreeg er een foto van te maken. Ik haalde hem eruit, maakte een foto en kon het niet, nu hangt hij weer tussen
de jassen. Ooit doe ik hem wel weg, maar nu ........nee, nu nog even niet.

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.

Populaire berichten