K L E U R R I J K

GERI MEFTAH ART
Op dit blog vertel ik over de dingen die mij bezig houden. Schilderen, tekenen, lezen, fotograferen.

zaterdag 21 februari 2009

Winter en een kleine glimp van de lente

Veel mensen hebben een hekel aan februari. Men verlangt naar de lente, maar die komt maar niet. Eerst nog deze lange, saaie maand. Grauw, koud......... Maar, heeft februari ook niet iets moois? Deze week was er een prachtige zonsopgang, de lucht vol roze en gouden kleuren, jammer genoeg had ik mijn camera niet bij me. De dagen worden gelukkig weer wat langer, maar zijn nog kort genoeg om kaarsen aan te doen. En kijk eens goed, het lijkt grauw en kaal, maar er is al heel veel te ontdekken wat naar de lente wijst. En ik kan gelukkig ook nog een poosje genieten van bomen met hun varieteit aan takken. Dus al met al ben ik heel tevreden dat het pas februari is


Naaimachine

Ik heb 10 jaar geleden een naaimachine gekocht. Daarvoor gebruikte ik een oude naaimachine van een vriendin van mij. Ik heb een poosje zelf patronen getekent en jurken, rokken, blouses gemaakt en het lukte ook nog. daarom leek het me leuk een spiksplinternieuwe machine te kopen met veel meer toepassingen. Maar........ik heb hem nooit gebruikt. Onlangs heb ik hem weer eens tevoorschijn gehaald en ben er weer eens achter gaan zitten. Ik heb toen alles vast laten lopen. Gisteren is mijn vriendin langsgekomen. Haar vader was kleermaker en zijzelf heeft vroeger veel genaaid. Ze heeft hem weer aan de praat gekregen!!!! Applaus!!!!!
Ik wil nu tassen en sjawls gaan maken. ik kan niet de soort shawls vinden die ik zo graag zou willen hebben. Nu ga ik ze proberen zelf te maken.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.

Populaire berichten