K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van papier, van verf, van textiel, van tekenen en schilderen, ik hou van dieren, van mode, van de natuur, van geschiedenis, van geografie, van boeken, van tijdschriften, van kunst, van originaliteit, hou ervan om sfeer te maken, van fotograferen, van cultuur, de onze en van andere culturen.

Ik ben aquarelliste, I am a watercolorist.
Ik maak vrij werk en schilder in opdracht.

donderdag 27 augustus 2009

Niet echt een vakantie werkje of misschien juist wel?

In ieder geval vind ik het leuk. Rotzooi van de zolder naar het berghok gebracht, waar het binnenkort wordt opgehaald. Wat is het zo ruim........... Ik ga een leuke waszak kopen en kledingophangsystemen.
Bollen wol uitgezocht en in een mand gedaan.Onze favoriete taart gemaakt.Het schilderij is af. Ik heb stapels foto's doorgekeken en io internet gezocht. Dit is mijn manier om inspiratie op te doen voor het volgende schilderij.Vanmorgen ben ik heel vroeg wakker geworden. Ik heb direct pijnstillers ingenomen en het is voor het eerst sinds lange tijd dat ik bijna geen pijn had. De andere dagen heb ik daar erge last van gehad. Vervelend, gisteren de wandeling kostte me echt veel inspanning.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.