K L E U R R I J K


K L E U R R IJ K
Ik hou van K L E U R E N, van tekenen en schilderen, ik hou van fotograferen, van lezen, van wandelen en van nog zoveel meer.........

Je kunt schilderijen of kaarten kopen.
Of, met plezier maak ik iets voor je.

donderdag 3 september 2009

De herfst is naar mijn idee vroeg

Wij zijn vandaag in Doetinchem geweest.
Ik ben nog steeds zo moe en heb pijn, ik heb gewoon de puf niet om ver te reizen. Omdat wij die gratis bus dagkaarten hebben gebruiken we die nu. We wilden eigenlijk naar Harderwijk, maar waren vergeten te kijken op welke tijd die bus wegging. We zouden een uur moeten wachten. Nu dat vonden we niets, vooral niet in dat tochtgat dat busstation heet.
En de bus naar Doetinchem kwam snel. de reis was lekker relaxed, leuk. En Doetinchem viel ons erg mee. Niet de allermooiste stad, maar wel leuke winkels. Dus we zijn winkel in winkel uit geweest.
Nu gaan we de volgende keer naar Harderwijk. En misschien een keer naar Utrecht.


De herfst is naar mijn idee vroeg

Vanmorgen om 06.00 opgestaan om deze spullen als grofvuil aan de kant van de weg te zetten. Het is nu 16.53 en er is nog niemand geweest. Om 14.00 uur heb ik gebeld, ja, mevrouw, ze zijn hard aan het werk............
Het waait hard, ik ben al 3 maal naar buiten gegaan om de zaak weer op hun plaats te leggen en ik vind het knap vervelend.
Voor 08.00 uur zijn er al 4 mensen langs geweest die allemaal wat meenamen. Zo is de oude naaimachine weg, de twee versterkers met apparatuur, een kunstkerstboom zijn weg. Het allergekste was een man op een fiets die een (kapotte) katten kattenmand meenam



Het gevolg is dat de man van de Sita voor niets kwam die het witgoed (alles met een snoer en een stekker heeft) kwam halen.
Het is nu 17.00 uur en ze zijn niet geweest. Een antwoordapparaat zegt dat we morgen nog eens moeten bellen.

Verder een heerlijke uitwaai wandeling gemaakt. Volgens mij is de herfst heel vroeg. Ik zie al zeker een maand bessen. De bomen verkleuren al en vanmorgen om 06.00 was het donker. Ik ben nu anderhalve week vrij en in die tijd is het donker geworden omstreeks deze tijd...... Donkere luchten afgewisseld met zon en dan ineens weer regen. harde wind. Bomen die ritselen en hele verhalen vertellen, en het ruikt naar herfst.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Sta even stil
Draai je niet om
En kijk ook niet vooruit
Tel de seconden
Niet de uren
Adem in en uit


Liselore Gerritsen

Lente

Lente

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Gebakjes

Gebakjes

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015

SPRING/LENTE

SPRING/LENTE

Kindje

Kindje

.

.