dinsdag 21 september 2021

Schrikken jullie hiervan?


Snappen jullie er iets van? Van die groep mensen die ivm de corona maatregelen maar steeds lijntjes trekken naar WOII? 

 Ik hoor, onze vrijheid is in gevaar
Echter.......... 
  • Niemand wordt verplicht om zichzelf te laten vaccineren
  • Niemand kan zien of je wel of niet gevaccineerd bent
  • Niemand wordt verplicht om een symbool op je jas te dragen
  • Niemand gaat je in treinen gooien om naar kampen te brengen
  • Mondkapjes dragen, iedereen moest het 
  • Avondklok, gold voor iedereen
  • Winkels dicht, idem 
  • Etc.etc.
Er worden geen mensen tegen elkaar uitgespeeld

Achter het idee om de te denken dat je buitengesloten wordt, zoals Joden vroeger, dat je een tweederangs burger wordt, dat je gebrandmerkt wordt, moet iets anders schuilen, maar wat? Lees dit eens (klik) JPeterBurger/:   Dit weekend promootte Thierry Baudet een verzamelsite met alternatieve mediakanalen, geregistreerd door Café Weltschmerz.
  • Xandernieuws publiceerde op 18/9 stuk met als bron Benjamin Fulford. "Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen." Fulford heeft het graag over de 'Khazariaanse (lees: joodse) mafia'.
  • Niburu: 'De waarheid is dat de satanische sekte, ook wel de Rothschild mafia genoemd, op dit moment nog steeds bepaalt wat er gaat gebeuren.' (28/3/20) In 2019 vond Niburu dit pasje wel een leuk grapje, in een stuk over Holocaustontkenning. Stopworldcontrol: Christelijk geïnspireerde (rd.nl/artikel/918065) aanhangers van Qanon. Beschuldigingen over rituele kindermoord door Nederlands koningshuis met medeweten van Rutte en Wilders. En: 'the Rothschilds in fact manage almost the entire world'.
  • Wanttoknow publiceerde twee maal deze antisemitische meme, o.a. in manifest van Marcel Messing, die ook werd geïnterviewd door John Luka, een van de andere mediamakers in de lijst.
  • Wees de Weerstand verschaft downloads van de Protocollen van Zion, in de nazi-editie van De Misthoorn. Ander document heeft plaatje waarop joden worden voorgesteld als ongedierte dat met vaccinaties niet-joden vermoordt.
  • Ellaster: "Men concludeert ten onrechte dat de elite ook blank is, maar deze groep bestaat grotendeels uit het ‘sub-grijze ras’, de NA-tionale ZI-onisten, oftewel de NA-ZI’s.* Men probeert al 110.000 jaar om het blanke ras uit te moorden."
  • Bataafsche Courant: De cabal/illuminati willen iedereen chippen en de Rothschilds manipuleren het weer.
  • Coronazwendel: 'Maar, Benjamin de Rothschild, dat is andere koek. Die wist mijns inziens heel goed wat er aan de hand was en ging komen met het CORONA gesodemieter, want alles doet me veronderstellen dat hijzelf tot de hoax-pushers behoorde.'
  • Volgens Alwareness was Einstein een zionist die atoombommen wilde gooien op Duitsland en de "katholieke steden" Nagasaki en Hiroshima en financierden de Rothschilds alle oorlogen sinds Napoleon.
  • Volgens Gedachtenvoer is de Holocaust 'mede door de Khazaarse Zionisten veroorzaakt' en zal de mens in de Pax Judeïca "op zowel aards niveau, als geestelijk/spiritueel niveau tot een volgzame slaaf worden van de heersende en levensenergie wegzuigende meesters.
Conclusie Pete Burger
Tot zover de bloemlezing uit sites op de Startpagina die Café Weltschmerz verschaft. Met corona als katalysator zien we een steeds hechter netwerk van uiteenlopende complotpromotors groeien, doordesemd van antisemitisme en gepusht door influencers als Baudet.

Ik vind het doodgriezelig
Het is zo ongelofelijk dat Joden, die werkelijk vervolgd werden, nu als daders worden gezien
En Baudet maar stemmen winnen, doodeng

2 opmerkingen:

  1. Nee, niet echt. Ik ken verschillende sites en er ontbreken er nog paar.
    Het is al jaren bezig om Joden weer zwart te maken. De coronapandemie wordt daarom ook misbruikt. De mensen die dit doen zijn degenen die vaak zelf fout zijn. Het is daarom ook niets voor niets dat (sommige) Joden uit Frankrijk, Duitsland, Nederland en België daarom naar Israël emigreren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Geri. Je hebt veel uitgezocht en het is ook griezelig wat de mens allemaal bedenkt en kan omkeren. Ik kan het niet meer dan bevestigen en dat is al beroerd genoeg. Laten we ons maar niet onderuit laten halen en zelf in rust en vrede blijven om er voor anderen te kunnen zijn

    BeantwoordenVerwijderen

.

.

Boekenproject 2014

Boekenproject 2014

Boekenproject 2015

Boekenproject 2015